Pe parcursul lunilor septembrie și octombrie, membrele și membrii Platformei pentru Egalitate de Gen participă la o serie de ateliere despre bunăstarea emoțională.

În cadrul atelierelor participantele și participanții sunt informați despre conceptul de reziliență, sunt familiarizați cu tehnicile mindfulness și sunt implicați activ în exerciții atât individuale, cât și de grup.

Sunt purtate discuții pe marginea subiectului de traumele ascunse și influenta lor asupra dezvoltării personale. Și nu în ultimul rând ce putem face pentru a crește reziliența și a diminua nivelul de ardere profesională.

Activitatea în cadrul unei organizații non profit, lucrul cu beneficiarii, organizarea și desfășurarea diverselor activități cu caracter civic, dezvoltarea și implementarea de campanii sociale, implicarea în comunitate pentru a aduce o schimbare spre bine, toate dau scop și sens activității noastre profesionale. Dar de puține ori ne oprim și atragem atenția la propria bunăstare emoțională. Scopul Programul de Reziliență desfășurat pentru membrele și membrii PEG este prevenirea și combaterea sindromului de ardere psiho-emoțională.

Atelier #1 – 17 septembrie

Atelier #2 și #3 – 1-2 octombrie

Programul de Reziliență este realizat în cadrul proiectului „Combaterea sexismului, discursului sexist şi VIFA”, implementat de Platforma pentru Egalitate de Gen, cu susținerea UN Women Moldova și sprijinul financiar al Embassy of Sweden in Chisinau. Proiectul este implementat în consorțium cu RCTV Memoria, Gender-Centru Promo-LEX , Asociația Femeia pentru Societatea Contemporană și Asociația Obștească „AFINA”.

 

Scrie un comentariu