Aruncă zarurile la un joc care discută rolul și locul femeii în spațiul public în Republic Moldova.

Workshop: Crearea unui joc de zaruri supra dimensionat pentru a vorbi despre rolul femeii în spațiul public.

Te-ai gândit vreodată la spațiul pe care îl folosești în viața ta, odaia ta, casa sau apartamentul unde locuiești? Ce faci atunci când părăsești acest spațiu? Care sunt spațiile de afară pe care le folosești și cum le folosești? Sau probabil există spații pe care le eviți?

Cu scopul de a crea un joc de zaruri în spațiul public, invităm 20 de tinere să participe la workshopul nostru pentru dezvoltarea unui joc de zaruri supradimensionat, care să abordeze subiectul spațiului privat al femeilor și locul acestora în spațiul public în Moldova. Dacă dorești să îți împărtășești experiența și ai inspirație și energie să petreci câteva ore în fiecare după amiază cu noi timp de o săptămână de pe 14 până pe 20 mai, te încurajăm să aplici la acest eveniment-premieră în Chișinău. Workshopul va fi ținut de duminică până sâmbătă de la 16 până la 19:00, cu prezentarea jocului sâmbătă, 20 mai. (locațiile vor fi dezvăluite mai târziu).

Grupul va fi compus din 20 de tinere cu vârstă minimă de 16 ani cu ocupații diverse și interes în subiectul propus. Artista creatoare și trainerul workshopului sunt din Germania și, respectiv Austria. Pe parcursul ședințelor traducerea conținutului va fi asigurată.

Aplicațiile pot fi transmise aici, până pe 7 mai 2017.

Proiectul va fi implementat cu ajutorul Asociației Obștești Phoenix din Moldova , reprezentată de Cristina Vîrlan (Chișinău), Christine Brandauer – trainer expert în domeniul educațional, drepturile omului și emanciparea femeilor (Barcelona/Varșovia/Salzburg) și Pia Lanzinger artist de proiecte colaborative în spații publice, punând accent preponderent pe aspecte sociale și istorice ale comunității.(Istanbul/Berlin) și cu suportul financiar al organizației germane MitOst.

Pentru întrebări suplimentare, vă rugăm să ne contactați la adresa de email phoenix.riser.md@gmail.com

Sursa: www.civic.md

Scrie un comentariu