Vrei să promovezi non-discriminarea, egalitatea de gen și toleranța? Ești determinat să te opui nedreptăților continue din societatea în care trăiești? Atunci depune dosatul la SpeakUp!Moldova și contribuie la crearea unei societăți lipsite de stereotipuri și prejudecăți.

Proiectul are drept scop informarea publicului și promovarea intensă a unor mișcări esențiale, precum: feminismul, combatarea rasismului și a homofobiei. Organizația se încadrează în efortul global de a forma o comunitate, unde prevalează respectul reciproc și solidaritatea.

speakup1

Printre proiectele implementate de SpeakUp!Moldova se numără coordonarea evenimentelor orientate spre îmbinarea cu succes a vieții personale și a celei profesionale, organizarea training-urilor în școlile din R. Moldova, în decursul cărora elevii sunt încurajați să nu rămână indiferenți față de orice tip de acțiune discriminatorie, realizarea experimentelor sociale, pentru a observa reacția chișinăunenilor la violența domestică, stigmatizare și organizarea unor training-uri de auto-apărare.

Sunt selectați candidații care au o viziune inovatoare în legătură cu viitorul organizației și sunt pasionați de mesajul și de valorile promovate de SpeakUp!Moldova.

 

Pentru a depunde dosarul, nu trebuie decât să completezi cât mai curând formularul următor până pe data de 23 ianuarie.

Știrea în întregime poate fi vizualizată AICI.
Sursa: www.diez.md

Scrie un comentariu