Secretariatul Platformei pentru Egalitate de Gen,  A.O. Gender – Centru, oferă  suport  membrilor Platformei de a participa la evenimente internaționale ( conferințe, vizite de studii)  conform domeniului de activitate al Platformei.

Suma disponibilă pentru finanțarea este de 600 USD.

Membrii/membrele Platformei sunt încurajați/e să identifice  evenimentele internaționale la care ar dori să participe și să reprezinte Platforma pentru Egalitate de Gen. Evenimentul trebuie să se desfășoare până la data de 25 septembrie 2017.

Termenul opțional pentru depunerea  solicitărilor: 25 august 2017.

Persoanele interesate trebuie să expedieze o scrisoare cu solicitarea delegării la evenimentul  internațional.  Solicitarea trebuie să includă informații despre :

  • Evenimentul pentru care se solicită finanțarea;
  • De ce evenimentul este important și care este impactul pentru activitatea PEG;
  • Care vor fi acțiunile la întoarcerea de la eveniment;
  • Costul participării la eveniment (transport, cazare, taxa de participare etc), suma solicitată de la PEG (în cazul în care este necesară doar o parte din costul total).

Scrisoarea de solicitarea se va expedia la adresa de e-mail a Secretariatului Platformei (secretariat.platformadegen@gmail.com). Toate solicitările vor fi examinate de membrii Biroul Permanent, care vor decide evenimentul și persoana delegată.

Persoana de contact Secretara Generală Nina Lozinschi,  e-mail: secretariat.platformadegen@gmail.com, mob. 069215456.

 

 

 

 

 

 

 

Scrie un comentariu