Centrul de Arte COLISEUM, în colaborare cu PNUD Moldova vă invită la spectacolul «Я умереть надежде не дам», bazat pe istoriile reale ale unor femei care suferă din cauza violenţei.

Spectacolul va fi interpretat în limba rusă.
Toate veniturile din vânzarea biletelor vor fi donate pentru deschiderea unui adăpost pentru femeile care suferă din cauza violenţei.

În centru femeile vor putea locui împreună cu copiii lor, vor beneficia de asistenţa psihologilor, juriştilor, asistenţilor sociali şi vor fi ajutate să își găsească un loc de muncă sau să lanseze o afacere.
Astăzi, în UTA Găgăuzia nu există niciun adăpost pentru supraviețuitoarele violenței de gen. Sute de femei trăiesc experiențe dramatice şi îşi pun viaţa în pericol din simplu motiv că nu au unde apela în situaţiile de criză.

Pentru amenajarea centrului de găzduire, autorităţile din UTAG au oferit un edificiu, care va fi expertizat din punct de vedere tehnic. PNUD, cu sprijinul Republicii Coreea, va aloca finanţare în sumă de 90.000 de dolari. Pentru finalizarea proiectului, iniţiatorii mai au nevoie de 15.000 de dolari, sumă care poate fi adunată de toţi cei care vor să ofere şansa la o viaţă fără violenţă pentru femei şi copii.

Cumpără un bilet pe iticket.md și contribuie la crearea Centrului pentru supraviețuitoarele violenței în familie în Autonomia Găgăuză.

Împreună putem rupe lanţul violenţei!

Sursa: www.iticket.md

Scrie un comentariu