Programul de Leadership în Alegeri destinat femeilor, viitoare candidate în alegerile locale din 2019, continuă înscrierea pentru următoarele runde de instruiri.
În perioada Aprilie 2018 – Martie 2019, Centrul „Parteneriat pentru Dezvoltare” va instrui 100 de femei, care doresc să candideze prima dată pentru funcţia de consilieră locală, raională/orăşenească sau primară. Vor fi admise și femei, care au participat la scrutinele precedente, dar nu au reușit să obțină rezultate pozitive.

Participantele vor participa la 3 module de instruire în cadrul cărora femeile vor obține abilități de leadership politic, de organizare a unei campanii electorale eficiente și de comunicare publică de succes.

Tot ce trebuie să faceți, e să descărcați formularul, să-l completați și să-l expediați la adresele de e-mail: olga.sirbu.cpd@gmail.com şi gaprecup@hotmail.com sau să-l transmiteți la adresa Centrul „Parteneriat pentru Dezvoltare”, str. Armenească,13, MD-2012, Chişinău, Republica Moldova.

CPD va selecta femei din comunități cu nivel de reprezentare a femeilor în consiliile locale, raionale/orăşeneşti, primării ce nu depășește 25%.

Programul de leadership destinat femeilor care doresc să participe la alegerile locale din 2019

Sursa: www.diez.md

Scrie un comentariu