Președinta Asociației Femeilor din Poliție, Cristina Schimbov, participă în aceste zile la cursurile Academiei Naționale FBI din Statele Unite, alături de colegi/colege din 25 de țări ale lumii, informează sursele din cadrul Inspectoratului General al Poliției.

Cristina Schimbov este prima femeie polițistă din Republica Moldova care ia parte la cursurile FBI, a anunțat pe pagina sa șeful Inspectoratului General de Poliție, Alexandru Pânzari.

„De nenumărate ori am remarcat că polițistele, prin ambiția, dinamismul și inspirația lor, fac față profesiei nu mai rău decât bărbații. Cristina Schimbov, președinta Asociației Femeilor din Poliție este un exemplu în acest sens. Aceasta trăiește o experiență pe cât de grea pe atât de frumoasă și memorabilă la cursurile Academiei Naționale FBI din SUA”, a afirmat acesta.

În imaginile postate de șeful IGP o putem vedea pe Schimbov alături de colegi/colege din 25 de țări participante la program. În total, în jur de 200 de polițiști și polițiste au fost admiși(se) la cursurile FBI.

Sursa: www.agora.md

Scrie un comentariu