HERA , organizație de caritate cu sediul în Marea Britanie, anunță a cincea competiție internațională de granturi pentru a crea oportunități femeilor tinere antreprenoare din Moldova și Armenia.

Femeile antreprenoare din aceste două țări pot solicita finanțarea pentru procurarea echipament/utilaj sau alte costuri de dezvoltare a capitalului. Antreprenoarele trebuie să demostreze modul în care activitatea ei va contribui la îmbunătățirea forței de muncă a femeilor tinere în regiunea ei.  HERA oferă în total până la 30 de granturi, în medie de 700 euro (variind între 50 euro  și 1200 euro) în aceste două țări.

Antreprenoare vor fi selectate în conformitate cu una dintre următoarele categrii:

  1. Femei antreprenoare stabilite, care doresc să onstruiască și să angajeze femei tinere cu  risc  de migrație și exploatări periculoase.
  2. Femei antreprenoare tinere (sub vârsta de 30 de ani), care au migrat, sau întors și au organizat propriile lor asociații.
  3. Femei tinere, atreprenoare sociale, inovatoare cu idei pentru îmbunătățirea forței de muncă sau a spiritului antreprenorial al femeilor cu scopul de a preveni migrația periculoasă și a traficului de ființe umane în comunitățile lor locale.

Dacă sunteți o femeie antreprenoare și aveți intenții sau inovații care se potrivesc uneia dintre cele trei categorii expediați prin poșta electronică hega.grants@gmail.com sau/și crdse.info@gmail.com cererea completată în limba engleză.

Termenul limită este 28 mai 2017. O selecție preliminară va fi finalizată până la 18 iunie 2017. Evaluările la fața locului și premiile vor fi făcute în timpul verii, sau în prima lună de toamnă, cel tîrziu până la 30 septembrie. HERA oferă tuturor benefiarelor mentorat online, consultații tehnice și publicitate pe site-ul HERA.
Scopul proiectului constă în prevenirea migrațiilor periculoase și traficului de ființe umane în comunitățile locale.
cerere-romcerere-eng

Scrie un comentariu