Ieri, în data de 27 septembrie 2017, Coaliția Națională ”Viață fără violență în familie” și-a lansat pagina web www.stopviolenta.md – în care s-au reunit 21 de organizații non-guvernamentale și instituții publice  pentru a promova drepturile victimelor violenței în familie și pentru a reduce violența în familie.

Coaliţia Națională ”Viața fără Violență în Familie”, este un for al prestatorilor de servicii în domeniul violenței în familie, asociații obștești și instituții publice, constituită pe 29 aprilie 2014. Cei 18 membri ai Coaliției contribuie la prevenirea și combaterea violenței în familie prin asistență juridică, suport psihologic și social, programe pentru abuzatori, oferirea serviciilor de reabilitare la nivel de comunitate, inițiative de advocacy, sensibilizarea publicului și a autorităților.

Misiunea Coaliţiei este de a promova respectarea drepturilor omului ale victimelor violenței în familie, de a contribui la eliminarea violenței împotriva femeilor și copiilor la nivel personal și în societate, pentru a crea o societate fără violență.

Scrie un comentariu