[Bruxelles, 18 aprilie 2018] Agora sa întors! AGORA este un program EWL care aduce tinere feministe din întreaga Europă la Bruxelles pentru o adunare de 5 zile, unde se va discuta și explora feminismul și se va învăța una de la cealaltă.

Următoarea  AGORA va avea loc între 29 august și 2 septembrie 2018 și acum se caută candidate pentru a participa.

Programul este deschis oricărei tinere feministe cu vârsta cuprinsă între 18 și 30 de ani, care dorește să se conecteze cu alte feministe. Printr-o tabără de vară de 5 zile, s-a propus să se creeze un spațiu pentru tinere femei în care vor face schimb de experiență, vor inspira și vor fi inspirate, își vor consolida abilitățile și vor auzi vocile altor tinere feministe. Obiectivul este de a încuraja feministele din Europa să fie lidere active într-o lume în schimbare, oferindu-le un spațiu pentru a împărtăși experiența, cunoștințele și ideile.

AGORA a conectat tinere femei din întreaga Europă în ultimii trei ani prin acest eveniment anual și acum este în căutarea cererilor de participare a feministelor pentru AGORA 2018. Aflați mai multe despre edițiile anterioare AICI.

Este Agora pentru tine?

  1. Sunteți dornică să vă conectați cu un grup divers de tinere feministe din întreaga Europă?
  2. Vă interesează să vă consolidați cunoștințele și abilitățile pentru a promova drepturile femeii și egalitatea de gen?
  3. Doriți să aflați ce fac tinerele feministe împotriva inegalității în întreaga Europă și cum puteți colabora?
  4. Sunteți dornică să vă angajați în procese de învățare extrem de participative și vreți să aflați mai multe despre dumneavoastră, talentele și munca dvs. în această lume?
  5. Vreți să participați la formarea viitoarelor strategii și campanii feministe în Europa?
  6. Sunteți de acord cu valorile și misiunea European Women’s Lobby?

Corespunzi criteriilor?

Sunteți o femeie feministă între 18 și 30 de ani (în timpul taberei)?
Aveți experiență în activism legate de egalitatea de gen / drepturile femeii?
În prezent locuiți în țările din Uniunea Europeană sau țările candidate la UE?
Aveți un nivel bun de engleză?

Ca organizație feministă intersecțională, AGORA organizează o tabără de vară care să reflecte și să includă experiențe care reprezintă Europa în toată diversitatea sa. Așa dar, femeile de culoare și din grupurile minoritare etnice, femeile cu dizabilități, din comunitatea LGBTQI și provenind din grupurile marginalizate sunt în special încurajate să aplice.

Cum să aplicați? Citiți întregul apel pentru aplicație AICI.

Toți candidații interesați pot aplica formularul online de solicitare: https://goo.gl/forms/50deJOR06Ht22X0G3

Termen limită pentru depunerea candidaturilor: 11 mai 2018, până la ora 23:00

Sursa: www.womenlobby.org

Scrie un comentariu