#Reminder
Invităm cu drag toată lumea la Marșul Solidarității: Porniți Convenția de la Istanbul
Ora – 13:00
Locul – Unic Centru Comercial
 
Astăzi este Ziua Internațională a Femeilor, pentru a comemora realizările sociale, politicile și condițiile economice ale femeilor, cât și discriminarea și violența care își fac încă simțită prezența în multe părți ale lumii.
 
Acest an este dedicat ratificării Convenției de la Istanbul, cu genericul: „La început a fost violența/ Violența împotriva noastră/ Opriți violența /Porniți Convenția!”
 
Convenția de la Istanbul este primul document juridic ce prevede o abordare unitară pentru prevenirea, investigarea și pedepsirea actelor de violență împotriva femeilor și fetelor, violenței domestice, inclusiv prin urmărirea penală a autorilor acestui tip de crime.
 
Violența față de fete și femei rămâne a fi cea mai gravă încălcare a dreptului omului din Republica Moldova.
Colectare de absorbante și alte produse de igienă pentru femeile în situații de risc – în cadrul marșului organizăm o colectare de produse de igienă pentru femeile în situații de risc: femeile străzii și victimele violenței.
ora 19:00 – Hai la party după Marșul Solidarității! (str. 31 August 1989, 137). Începem cu muzică LIVE, ne va (în)cânta trupa de fete „Ловец снов”, apoi începând cu ora 20:00 – DJ music by Tsvetaeva și Ilona Sergheevna (INTRARE GRATUITĂ).

Scrie un comentariu