Egalitatea generațiilor: REALIZAREA DREPTURILOR FEMEILOR PENTRU UN VIITOR EGAL

Cinci sute de feministe din 55 de țări diferite se adună la Geneva, 28 octombrie 2019, pentru o zi întreagă de construire a mișcărilor, strategie de advocacy și acțiuni de solidaritate. În această zi dorim să ne împărtășim furia și să abordăm barierele structurale din regiune care încă ne opresc să realizăm drepturile noastre depline.

Vom construi speranță și vom stabili succese, cum ar fi cadrele juridice progresive, și ne vom asigura că sunt implementate pe teren. Ne dorim să ne inspirăm în acțiune, prezentând recomandările noastre comune pentru factorii de decizie. Aceste solicitări vor fi împărtășite la reuniunea oficială interguvernamentală, Beijing+25 Reuniunea de revizuire regională, 29-30 octombrie, Geneva.

Declarația Platformei pentru Egalitate de Gen este prezentată la Forumul Regional al Societății Civile pentru Generarea Egalității, Geneva 28 Octombrie 2019 și  Regionl Review Meeting  29-30 octombrie 2019 de: președinta Olga Bîtcă, vicepreședinta Cornelia Călin, Valentina Bodrug-Lungu, Violeta Dumitașcu, Andriana Zaslaveț, Ana Gurău, Tatiana Chebac.

foto

Participarea reprezentanților/telor PEG se realizează cu sprijinul UN Women Moldova, în cadrul proiectului „Participarea echilibrată la procesul decizional”.

Declarația Platformei pentru Egalitate de Gen din Republica Moldova privind implementarea angajamentelor Declarației de la Beijing +25

Declarația-of-the-egalității de gen-platformă finală

Scrie un comentariu